22 februari 2020
13:00

Mölnlycke IF

Referat: Älvängens IK - Mölnlycke IF

Årets första träningsmatch och förutsättningarna var absolut inte de optimala. Vi fick ta alla som fanns tillgängliga och dessutom låna in tre tjejer från F04-06 laget för att få ihop lag. Vi börjar matchen i motvind och trots detta är det nog 7-1 i målchanser till oss. Halvlekens enda mål gjorde Mölnlycke på en hörna, kändes lite onödigt och 0-1 i halvtid var oerhört missvisande. Känslan sa att vi skulle ta över i andra halvlek ännu mer med vinden i ryggen. Det blev även så, spelet är beläget på deras planhalva hela halvleken. Vi skapar oerhört många solklara målchanser och har tre ramträffar.
Deras målvakt hade nog sin bästa dag i karriären, men det höll inte hela vägen. Vi lyckas äntligen få hål på nollan och vänder matchen i slutet efter mål av Anna och Linnea. 2-1 och riktigt bra moral att inte ge upp när bollen vägrar gå in i mål.
Samtliga spelare ska ha beröm idag och speciellt våra inlån Ida, Dani och Amanda som går in och spelar som om de aldrig gjort något annat. Dani och Amanda är födda 2006, det är smått fantastiskt.